پرسش و پاسخ


این بخش جهت ارتباط هر چه بهتر با سایت و ، سؤالات ، درخواستها ، پیشنهادات ، انتقادات و همچنین بحث و بررسی های هواشناسی راه اندازی شده ، و امید می رود با همکاری دوستان از ارسال سوال در قسمت نظرات در مطالب سایت و سردرگمی در سایت جهت دریافت پاسخ جلوگیری شود ، دوستان میتوانند پس از تایید اولین ارسال خود توسط مدیران سایت ، با دیگر دوستان ، همشهریان و کارشناسان به بحث و گفتگو بپردازند.
قوانین ارسال سوال یا مطلب :
۱- فعلا تعداد نظرات ارسالی روزانه توسط هر فرد محدودیتی ندارد
۲- دوستان پس از ارسال نظر به مدت ۱۰ دقیقه زمان دارند تا در صورت وجود هر گونه اشتباه در متن ارسالی خود آن را ویرایش کنند.
۳- برای ارسال تصویر کافیست وارد سایت http://picofile.com/ یا https://uupload.ir/ شده و تصویر خود را از گوشی یا پی سی انتخاب کرده و پس از بارگزاری تصویر ، لینک دریافتی از تصویر مربوطه را در هر کجا از نوشته ی خود (در قسمت دیدگاهها) که مایلید کپی کنید. پس از زدن گزینه ارسال دیدگاه ، به جای لینک ارسالی ، تصویر مربوطه نمایش داده میشود.
۴-تصاویر ارسالی در سایت مستقیما بارگذاری نخواهد شد تا از مصرف پهنای باند اینترنت کاربران سایت به صورت بهینه استفاده شود و از هزینه های اضافی برای اینترنت کاربران جلوگیری شود. از این پس فقط در صورت کلیک روی علامت دوربین ، تصویر بارگذاری میشود ، لطفا پس از قرار دادن عکس حتما توضیح دهید که عکس مربوط به چیست تا دوستان به دلخواه انتخاب کنند که تصویر برایشان باز شود یا خیر
۵- بحث های خارج از هواشناسی و محیط زیست ، در این قسمت بدون اطلاع قبلی پاک خواهند شد.
۶- همه ی بازدید کنندگان سایت میتوانند مطالب خود و یا سایر دوستان را یکبار لایک کنند
آپ صبح اروپا ۱۰ روزه:
” alt=”” width=”600″ height=”” />
آپ صبح اروپا ۱۵ روزه:
” alt=”” width=”600″ height=”” />
آپ ظهر آمریکا ۱۰ روزه:
” alt=”” width=”600″ height=”” />
آپ ظهر آمریکا ۱۵ روزه:
” alt=”” width=”600″ height=”” />
آپ صبح کانادا ۱۰ روزه:
” alt=”” width=”600″ height=”” />
دوستان از خوزستان گزارش نمیدن که شرایط چطوریه چون آخرین تصاویر ماهواره (ابرهای سطوح میانی و کم ارتفاع) و البته آخرین پیش بینی جی اف اس نشون میده که الان باید روی نیمه غربی خوزستان بارشهای زمین خیس کنی رخ بده
” alt=”” width=”600″ height=”” />
جالبه که نقشه های کوتاه مدت حتی تا دقایق آخر هم بعضی از بارشهایی که رخ میده رو وارد نمیکنن.
همین الان آخرین خروجی جی اف اس برای ساعت ۱۵ تا ۲۱ امروز نقشه ی زیر رو خروجی داده:
و بارشهای ۰ تا ۲ میلیمتری را برای غرب خوزستان وارد کرد (بدون در نظر گرفتن اینکه اصلا بارشی رخ بدهد یا ندهد کلا نقشه های کوتاه مدت فعلی خطای زیادی دارند و حتی برای یک روز بعد هم نمیشه بهشون اعتماد کرد.)
روی عربستان در مناطق نزدیک تر به خلیج فارس رعد و برق و بارشهایی داره رخ میده که اصلا توی نقشه ها نبوده و نیست
بارشها روی سیستان و بلوچستان داره تضعیف میشه و فروکش میکنه از امروز باید منتظر تحولات زیادی توی نقشه ها باشیم و دائم ان شاءلله شاهد تقوت نقشه ها به نفع بوشهر و غرب فارس و خوزستان و جنوب ایلام باشیم
الله اعلم
ممنون از توضیحاتتون ?
استاد بسیار ممنون و سپاسگزاریم از توضیحات کاملتون.موفق باشید
اراک:غبارآلودودربرخی ساعات افزایش سرعت باد
اردبیل:افزایش جزیی دما
ارومیه:افزایش ابربااحتمال بارش پراکنده
مناطق شمالغربی وغربی خوزستان:بارش های خفیف باران بااحتمال رعدوبرق
مبارکه:احتمال رشدابر
خرم آباد:نیمه ابری و وزش بادنسبتاشدیدودراواخروقت کاهش ابر.
سلام استاد.وقتتون بخیر.برای مشاهده ی پیام های قبلی(مربوط به کل تابستان۹۸)به کدام قسمت سایت بایدرجوع کنم؟تشکر
سلام
من مسافرتم یکی دو روز باید صبر کنید ان شاءلله لینکش رو میذارم ، به زودی مطلبی به سایت ندای علم nedaye-elm.ir افزوده میشه به نام آرشیو پرسش و پاسخ هواشناسی کازرون تا فشار از روی سرور فعلی برداشته و به سرور سایت ندای علم منتقل بشه
ممنون
جامعه»سایر حوزه ها
تاریخ انتشار : ۰۷:۳۲ – ۱۵ مهر ۱۳۹۸ – ۰۷ October 2019کد خبر: ۲۴۶۶۳۶
پ
تقویت بارش باران در نیمه دوم آبان ماه
رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران ضمن پیشبینی دما و بارش در کشور تا پایان پاییز گفت: بارش طی آبان ماه عمدتا خوب خواهد بود و بویژه در نیمه دوم این ماه تقویت میشود.
تقویت بارش باران در نیمه دوم آبان ماهبه گزارش فانوس، احد وظیفه افزود: مهرماه از نظر اقلیمی ماه چندان پربارشی به استثنای نوار شمالی کشور نیست بنابراین انتظار بارشهای قابل توجه از نظر اقلیمی در مهرماه نداریم. در این شرایط طی دو هفته آینده نیز بارش فراگیر و سیستماتیک در کشور نخواهیم داشت و تنها در شمال سواحل استانهای گیلان و مازندران، گلستان و بخشهای شمالی استانهای آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی بارش پیشبینی میشود.
وی در ادامه گفت: تا یکشنبه هفته آینده (۲۱ مهرماه) بارش نسبتا خوب در سواحل گیلان و مازندران انتظار داریم. احتمالا در ۱۵ روز آینده موج بارشی دیگری وارد کشور میشود ولی عمدتا نوار شمالی کشور را تحت تاثیر قرار میدهد.
وظیفه درباره بارش باران و رگبار در روزهای اخیر گفت: بارش گاهی اوقات در بعداز ظهر بهصورت رگبار و رعد و برق رخ داده و باعث شکلگیری روانآبهایی در محدوده بسیار محدودی از جنوب شرق کشور یعنی جنوب سیستان و بلوچستان، بخشهایی از هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب شرق فارس شده است.
رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران با اشاره به وضعیت بارش و دما در آبانماه اظهارکرد: بارش طی آبان ماه عمدتا خوب است و بویژه در نیمه دوم این ماه تقویت میشود. سیستمهای مهاجری که از غرب به شرق حرکت میکنند به کشور نفوذ میکنند بنابراین انتظار بازندگی برای ماه آبان داریم بهگونهای که بر اساس مدلهای اقلیمی تقریبا در بیشتر نقاط کشور بارش در حد نرمال و با گرایش به بیش از حد نرمال انتظار میرود و دما بین یک تا ۱.۵ درجه سانتیگراد بیش از حد نرمال پیشبینی میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه بر اساس مدلهای اقلیمی بارش در آذرماه به سمت نرمال برای هر منطقهای گرایش پیدا میکند، گفت: دما در آذرماه در حد نرمال و بیش از حد نرمال پیشبینی میشود. در واقع یک تا ۱.۵ درجه سانتیگراد بیش از حد نرمال خواهد بود.
به گفته رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران در زمستان بر اساس مدلهای اقلیمی بارندگی به حد نرمال با گرایش به کمتر از حد نرمال سوق پیدا میکند بنابراین بارش احتمالا در ماههای زمستانی بهخصوص در جنوب غرب کشور مثل استان خوزستان حتی بخشهای جنوبی فارس و احتمالا جنوب لرستان و جنوب ایلام به کمتر از حد نرمال گرایش مییابد.
وظیفه در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا ترسالی برای پاییز قابل پیشبینی است، اظهارکرد: این که حتما پاییز ترسال میشود قابل تایید نیست اما احتمال ترسالی نسبت به خشکسالی بیشتر است. بیشتر مدلها نشان میدهد بارندگی در پاییز بویژه آبان و آذرماه در حد نرمال با گرایش به بیش از حد نرمال خواهد بود بنابراین اینکه احتمال برخورداری از «ترسالی ضعیف» بالاست. http://www.fanousnews.com/fa/news/246636/%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%87
مدیرکل پیشبینی سازمان هواشناسی:
باران جنوب کشور را سیلابی میکند
یکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۵۰
اجتماعی/ محیط زیست
باران جنوب کشور را سیلابی میکند
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع هواشناسی گفت: رگبار شدید باران در جنوب کشور احتمال وقوع سیلاب را افزایش میدهد.
صادق ضیائیان در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره وضعیت جوی آسمان استانهای کشور گفت: سامانه بارشی در جنوب کشور فعال شده است و استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان و فارس رگبار شدید باران و وزش باد موقت خواهند داشت که در ارتفاعات، این بارشها بهصورت تگرگ خواهد بود.
وی افزود: در روزهای آخر هفته سواحل دریای خزر و استانهای شمال غربی بارندگی شدید خواهند داشت و بارش باران پراکنده در این مناطق پیشبینی میشود.
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع هواشناسی خاطرنشان کرد: بارشهای جنوب کشور سبب میشود دریا مواج شده و ارتفاع موجها افزایش خواهد یافت.
ضیائیان با اشاره به اینکه هوای تهران صاف تاکمی ابری به همراه وزش باد پیشبینی میشود خاطرنشان کرد: دمای هوای تهران در خنکترین زمان به ۱۶ درجه خواهد رسید و جز وزش باد صبحگاهی پدیده خاص دیگری در دو روز آینده نخواهد داشت.
https://ana.ir/fa/news/42/429357/%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D8%AF
سلام دوستان
همونطور که توقع میرفت و میره امروز برای خورموج و بخشهایی از دشتستان و دالکی و بوشهر برای عصر و شب احتمال رشد ابر و رگبار باران رو داریم
جهت حرکت رطوبت ها روی خلیج فارس از جنوب غرب به سمت شمال شرق هست و این نشون میده که همچنان روند اضافه شدن بارشها به نقشه ها برای مناطق حاشیه ای بوشهر و روی خلیج فارس و برای خوزستان و غرب فارس ان شاءلله ادامه خواهد داشت هر چند بخشی از بارشها دقیقه ۹۰ به نقشه ها اضافه میشه
جی اف اس و اروپا دو سه روزه که توی هر آپ نسبت به آپ قبلیشون بارش ۷۲ ساعت آینده را برای فارس و بوشهر افزایش میدن
بارش روی شمال خلیج فارس هم داره به تدریج به نقشه ها وارد میشه
۱۰ روزه اروپا امروز صبح :
” alt=”” width=”600″ height=”” />
۱۵ روزه اروپا امروز صبح:
” alt=”” width=”600″ height=”” />
۱۰ روزه کانادا امروز صبح:
” alt=”” width=”600″ height=”” />
۱۰ روزه جی اف اس امروز ظهر:
” alt=”” width=”600″ height=”” />
۱۵ روزه جی اف اس امروز ظهر:
” alt=”” width=”600″ height=”” />
ان شاءلله انتظار ما اینه که توی نقشه ها برای امروز تا ۱۲۰ ساعت آینده (۵ روز آینده) برای فارس به خصوص غرب فارس بارشهای ۵ تا ۲۵میلیمتری به تدریج به نقشه ها اضافه بشه الله اعلم
درود بر استاد عزیز مرسی بابت اطلاع رسانیتون
سلام اقای قاسمی لطفا همه کامنت هاتون رو یکجا و توی یه تکست بفرستید متشکرم بابت توجهتون
سلام به شما.مخلصم.اتفاقا یکباراطلاعات رادرچندخط وفقط یک مرتبه ارسال کردم ولی بامشکل خطامواجه شدم.
شروع مجددبارش هادرشمالغرب وشمال کشورطی ساعاتی دیگر.
رشدابرهای همرفتی دربرخی نقاط بوشهروهرمزگان برای امروز.
سلام آقای قاسمی خواهش می کنم کل پیاماتون رو تو یک پیام بفرستید ممنون ?
سلام و عرض ادب خدمت استاد
خواهش میکنم کانال تلگرامی مثل هر سال راه اندازی کنید
ممنون ک این همه زحمت میکشید
استاد اسماعیلی ممنون بابت گزارشهای جامع و خوبتون…از باقی کاربران هم بابت حضورشون سپاسگزارم…فقط خواهشم از کاربر قاسمی است که مدام کامنتهای کوتاه میذاره و اجازه نمیده مباحث تخصصی دیده شه.
سلام علیکم.هرچه شماگویید،مطیع فرمان است.فقط ی نکته ای روعرض کنم ورفع زحمت می کنم.
درآبان ماه بارش های بهتری نسبت به مهرماه(اواخرمهر)پیش بینی میشود.
خداحافظ
سلام
خداحافظی چرا جناب قاسمی ، مشکل دوستان با پیامهایی هست که به حالت چت ارسال میشه که البته ارسالهای شما طبیعی هم هست چون مربوط به نقاط مختلف کشور میشه و خودم هر از گاهی اونها رو ترکیب میکنم ،
در مورد آبان ماه هم درست میفرمائید ، هر چه به ۱۰و۱۵ آبان نزدیک بشیم ان شاءلله شرایط بهتر و بهتر خواهد شد. بنده هم دارم شرایط نیمه دوم آبان ماه رو با آخرین پیش بینی شاخص ها بررسی میکنم و اعداد و ارقامی رو به نرم افزار اضافه میکنم ببینم در نهایت چه تغییراتی توی خروجی پیش بینی نرم افزار خودمون هم اعمال میشه چون پیش بینی شاخصها هم از دو ماه قبل تا الان تغییراتی داشتن که باید بررسی بشه و ما هم پیش بینی شش ماهه خودمون رو بر اساس شرایط جدید باید بروز کنیم.
ممنون از دوستان بابت حسن نیتشون
” alt=”” width=”600″ height=”” />
” alt=”” width=”600″ height=”” />
نقشه های ۳۲ و ۴۶ روزه اروپا و همچنین آخرین پیش بینی شاخصها هم بروز شده
بر اساس نوع قرارگری شاخص mjo در فاز های یک (به نفع جنوب شرق کشور) و هشت (به نفع جنوب و جنوب غرب کشور) میشه نتیجه گرفت که از لحاظ رطوبتی طی ۵ روز آینده شرایط رطوبتی در استان های فارس و کهکیلویه و خوزستان و بوشهر در بهترین حالت خودش (فاز ۸) قرار میگیره که اگر این شرایط در زمانی بود که شاخص ao منفی بود میشد به یک سیستم قدرتمند با بارشهای بالای ۵۰ میلیمتر طی ۵ روز آینده امیدوار بود اما متاسفانه هنوز هوا به اندازه ای که باید در منطقه سرد نشده و پرفشار جنب حاره در منطقه کاملا مستقر هست لذا بارشها به شکل گسترده و سراسری رخ نمیده و به شکل همرفتی و نقطه به نقطه حادث میشه ،
رطوبتی که امشب اغلب مناطق استانهای فارس و بوشهر رو دربر گرفته و بوی شرجی اغلب مناطق رو فراگرفته ، ان شاءلله برای فردا از ساعات اولیه ظهر میتونه موجب همرفت های خوبی در کوهپایه های زاگرس در دو استان فارس و بوشهر (بیشتر برای مناطقی که الان با شرجی روبرو هستن) بشه هر چند مادن جولیان (mjo) ان شاءلله برای جمعه و شنبه پیش رو شرایط به مراتب بهتری رو خواهد داشت. فعلا دمای هوا در تراز ۸۵۰ مانع از بارشهای گسترده در استان میشه اما ماندگاری چند روزه ی رطوبت میتونه موجب افت فشار بشه و دمای تراز ۸۵۰ رو کاهش بده و هر چه جلوتر بریم نقشه ها برای استان فارس هم به نقشه های قبلی سیستان و بلوچستان و هرمزگان شبیه بشه و کمی خوش رنگتر بشه که محاسبه ی دقیق اون به این راحتی ها نیست الله اعلم
یه نکته ی مهم برای دوستانی که میخوان متوجه بشن توی کدوم سیستم کدوم مدل بهتر پیش بینی کرده و اینکه پیش بینی کدوم مدل ممکنه محقق بشه:
برای اینکه متوجه بشید توی یه سیستم ورودی کدوم مدل پیش بینی دقیقتری داره کافیه تصاویر متحرک پوشش ابر فعلی رو با پیش بینی پوشش ابر مدلهای مختلف مقایسه کنید هر کدوم به تصاویر ماهواره نزدیک تر بود شانس اینکه پیش بینی بارشش هم دقیقتر از بقیه باشه مسلما بیشتره.
هر چند طی دو هفته ی اخیر مدلها اینقدر گیج میزدن که پیش بینی پوشش ابرها هم گاهی اختلاف های زیادی با تصاویر ماهواره داشت و شاید تا ۱۰ روز آینده و تا زمانی که بارشها همچنان همرفتی هست و به شکل داینامیک و منظم نیست همچنان خطای مدلها بالا باشه ، با خنک شدن تدریجی هوا ، خطای مدلها معمولا کمتر میشه
واقعا اینقدر سردرگمی نقشه ها عجیبه
” alt=”” width=”600″ height=”” />
همین الان جی اف اس توی آخرین آپدیت خودش بارش تا ۲۴ ساعت آینده رو که عملا بارش عصر و امشب هست به شکل زیر بروز کرد:
توی این خروجی برای شیراز ۰٫۵ میلیمتر در ایستگاه و برای لار ۱۲٫۵ میلیمتر بارش پیش بینی شده
http://s2.picofile.com/file/8374655576/booltan_1_2_.pdf.html
هشدار مدیریت بحران درخصوص وقوع سیلاب
مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس درخصوص رگبار و احتمال وقوع سیلاب در استان هشدار داد.
آزادی مدیرکل مدیریت بحران استانداری استان فارس در گفتوگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، با اشاره به ورود سامانه بارشی از امروز به استان بویژه در نیمه جنوبی، مرکز. جنوب شرقی و جنوب غرب، اظهار کرد: رگبار و رعد و برق، افزایش ابر و وزش باد تا پایان هفته برای استان پیش بینی شده است.
او ادامه داد: این سامانه بارشی همچنین موجب وقوع باران و بارش تگرگ در نقاط مستعد شده و احتمال سیلابی شدن مسیل آب رودخانه هم وجود دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری استان فارس تصریح کرد: از همه دستگاهها و سازمانهای خدمات رسان خواسته شده، برای آمادگی در خصوص وضعیت جوی و شرایط خاص احتمالی تمهیدات لازم را بکار گیرند.
آزادی از شهروندان درخواست کرد: از تردد در کنار مسیل ها، رودخانه ها، درهها و رفتن به ارتفاعات خودداری و پرهیز کنند.
پیشبینی ناهنجاری بارش پاییز ۱۳۹۸
خروجی پژوهشکده ی اقلیم شناسی
بدلیل استقرار سامانه بندال روی اروپا، بارش محدوده دریای سیاه و شرق اروپا در محدوده نرمال تا کمتر از آن پیشبینی شده است.بارش های کشور در نوار شمالی گرایش به بیشتر از نرمال ، نقاطی از جنوبغرب از جمله استان بوشهر بارش با گرایش زیر نرمال و در سایر نقاط کشور نرمال ارزیابی می شود. .
.احتمال وقوع ۶۵%
هشدار میشائل ونتریس کارشناس هواشناسی آمریکا در خصوص تشدید مثبت شدن iod و تاثیر بارش های شدید و سیل آسای آن بر ایران و منطقه و تشدید خشکسالی در استرالیا
سلام دوستان
پیش بینی mjo حتی برای سه روز بعد هم توی پیش بینی ها تغییر داشت چه برسه به ۱۵ روز بعد ، پیش بینی ۱۵ روز بعد هم که نشون میداد mjo به سمت دایره مرکزی میره توی پیش بینی بعدی در فاز ۱ ماندگار موند و حتی بیشتر به سمت فاز منفی پیش رفت که عملا به سمت پیش بینی نرم افزار ما متمایل شد
اینکه طی دو روز متوالی پیش بینی ۱۵ روز بعد مادن جولیان کاملا دو خروجی متفاوت ارائه بده و به جای حرکت به سمت فاز مثبت (پیشبینی دو روز پیش) برعکس بشه و به سمت فاز منفی پیش بینی بشه(پیش بینی دیروز) به این معناست که همچنان نمیشه روی پیش بینی های کوتاه مدت نقشه ها خیلی حساب کرد و ثبات نقشه های کوتاه مدت بسیار پایین خواهد بود و فعلا عاقلانه ترین کار اینه که بر اساس شاخصهای بلند مدت شرایط کلی رو در نظر گرفت
طی دیروز طبق تصاویر رادار و رعدوبرقی که ما پیگیر بودیم عمده بارش بین جنوب دارب و زرین دشت و لار رخ داد و البته مسیر شیراز تا کازرون و مناطق کوهپایه ای سمت کوار و … هر چند خود کازرون ابری هم نشد و بارشها در استان بیشتر به شکل نقطه ای بود
در نهایت ایستگاه لارستان ۲٫۲ و زرین دشت ۱٫۲ بارش ثبت کردن که با توجه به اینکه عمده بارشها در کوهپایه ها رخ داد این اعداد طبیعی هست.
کاملا مشخص بود که پیش بینی دیروز جی اف اس چندان قابل اعتماد نبود و نقشه های کوتاه مدت همچنان گیج میزنن و در صورتی که در لارستان بارش ۱۲ میلیمتری اتفاق می افتاد این به معنای تضعیف جنب بود که در صورتی که این اتفاقی می افتاد ما درکازرون هم باید بارش دو سه میلیمتری دشت میکردیم چون در یک مسیر خطوط همفشار با لارستان قرار داشتیم اما میشد حدس زد که خطای نقشه هاست و حتی در دقیقه ۹۰ هم چندان قابل اعتماد نیستن
از لحاظ میزان بارش اروپا دقت بهتری داشت هر چند از لحاظ مکانی اروپا هم چندان قابل اعتماد نبود . فورکا هم برای کازرون ۲ میلیمتر بارش گذاشته بود
آپهای امروز صبح
۱۰ روزه کانادا :
” alt=”” width=”600″ height=”” />
” alt=”” width=”600″ height=”” />
” alt=”” width=”600″ height=”” />
” alt=”” width=”600″ height=”” />
” alt=”” width=”600″ height=”” />
۱۰ روزه جی اف اس:
۱۰ روزه اروپا:
۱۵ روزه جی اف اس:
۱۵ روزه اروپا:
به نظر میرسه امروز شانس رگبار در کازرون و شیراز بیشتر از دیروزه چون مرز سرما و گرما توی آسمون کازرون قابل تشخیصه
از لحاظ تجربی ان شاءلله به زودی احتمالا در کازرون شاهد وقوع رعدوبرق باشیم
با توجه به نوع نفوذ و ریزش هوای خنک مناطق جنوبی کازرون ممکنه با وزش باد شدید موقتی روبرو بشن که میتونه موجب گرد و خاک و افتادن بنرها و وسایلی که سرجاشون محکم نیستن بشه
اجتماعی
۱۷ مهر ۱۳۹۸
۱۰:۱۰
این استان ها منتظر کاهش دما باشند
سازمان هواشناسی اعلام کرد: در دو روز آینده دما در ۶ استان کشور کاهش می یابد و از روز جمعه دو بار شاهد افزایش دما خواهیم بود.
سد شهید رجایی ساری پس ازشش سال سرریز شد
به گزارش سلام نو، مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به کاهش ۴ تا ۶ درجهای دمای هوا در شش استان کشور گفت: این کاهش دما تا روز جمعه (۱۹ مهر) ادامه دارد.
صادق ضیائیان اظهار کرد: با توجه به آخرین نقشههای پیشیابی هواشناسی در ساعات بعد از ظهر و اوایل امشب (۱۷ مهر) برای پارهای از مناطق فارس، هرمزگان، جنوب کرمان، و نیمه جنوبی کهگیلویه و بویراحمد رشد ابر، رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش بینی میشود.
وی افزود: طی روزهای پنج شنبه و جمعه ( ۱۸ و ۱۹ مهر ماه) بهویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب علاوه بر این مناطق در نوار شمالی بوشهر نیز شاهد افزایش ابر همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی خواهیم بود.
مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در ادامه اظهارکرد: از بعد از ظهر امروز و طی روز پنج شنبه (۱۷ و ۱۸ مهر) با شمالی شدن جریانات روی سواحل دریای خزر برای استانهای ایلام، مازندران و گلستان، بارش باران و وزش باد و برای نوار شرقی اردبیل، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی میشود.
به گفته وی طی فردا (۱۸ مهرماه) برای این مناطق کاهش نسبی دما حدود ۴ تا ۶ درجه سانتیگراد رخ میدهد همچنین طی روز جمعه (۱۹ مهرماه) مجددا شاهد افزایش دما در این مناطق خواهیم بود.
ضیاییان افزود: در ساعات بعد از ظهر شنبه (۲۰ مهر) برای نیمه جنوبی آذربایجان غربی، پارهای از مناطق آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه و همدان رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی و برای زنجان و ارتفاعات قزوین ، البرز و تهران ، بارش پراکنده گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد پیش بینی میشود . همچنین در این روز با نفوذ جریانات شمالی بهویژه در ساعات بعد از ظهر روی سواحل دریای خزر بارش باران، وزش باد و کاهش دما در این مناطق و نوار شرقی اردبیل رخ می دهد که بارش در گیلان و غرب مازندران از شدت بیشتری برخوردار است.
مدیر کل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه از بعد از ظهر امروز و طی فردا ( ۱۷ و ۱۸ مهر ) با افزایش سرعت وزش باد در نوار شرقی کشور به یژه منطقه زابل خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا و دید افقی دراین منطقه دور از انتظار نیست، گفت: طی فردا (۱۸ مهر) دریای خزر مواج پیشبینی میشود .
وی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده تصریح کرد: آسمان تهران فردا (۱۸ مهر) صاف تا کمی ابری، گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد و طی روز جمعه (۱۹ مهر) صاف با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد پیش بینی میشود./ ایسنا
سلام به شماآقای اسماعیلی عزیز. بدلیل درس ودانشگاه بطورموقت ازحضورشماودیگردوستان مرخص می شوم وانشاالله اوایل آبان برمی گردم.
سلام ان شاءلله
امیدوارم که در دانشگاه هم موفق باشید
باتوجه به تصاویرماهواره ی ابرها ،جوشش های سنگینی درکشورعراق وتقریبامرزهای غربی شکل گرفته که به نظربنده تاالان هیچکدام از نقشه ها این بارش ها را نیاورده بودند….لذا از استاد عزیز خواهشمندم باتوجه به سفرتعدادزیادی ازمردم برای زیارت کربلا به نظرم شرایط آب وهوایی اون مناطق هم قید بشه خیلی کمک میکنه به خیلی ازمسافرین اون منطقه.
درسته روی عراق و در مرزهای عراق و عربستان پیش بینی شده بود که امروز بارشهایی رخ بده که بارشها کمی از این مرزها فرا رفته و تا مرزهای جنوب ایلام کشیده شد و بیش از انتظار هم جوشش رخ داد تا چهار روز آینده بعیده که دیگه جوشش با این قدرت در اون مناطق رخ بده ولی بازم دقیقتر بررسیش میکنم که اگه لازم بود اخطاریه صادر بشه
آپدیت ۱۶ روزه ی امروز ظهر جی اف اس و آپدیت امشب میتونه برای دوستان جالب و دیدنی باشه
چند دقیقه دیگه آخرین آپدیت ها رو میذارم
#مهم
⛈وضعیت دمای آب های غرب اقیانوس هند خبر از تشکیل یک سوپر iod مثبت با النینو مودوکی و emo مثبت میدهد.
⛈آیا فرودها و سردچالها در ادامه فصل میتواند بارشهای شدید و خطرناکی در منطقه ایجاد کند!!!؟
⛈همه چیز از آبان ماه مشخص خواهد شد
هرچند مردم در هر شرایط باید احتیاط لازم را بکار گیرند…
۱۶ روزه امروز ظهر جی اف اس:
” alt=”” width=”600″ height=”” />
” alt=”” width=”600″ height=”” />
” alt=”” width=”600″ height=”” />
” alt=”” width=”600″ height=”” />
” alt=”” width=”600″ height=”” />
” alt=”” width=”600″ height=”” />
۱۶ روزه امشب جی اف اس:
۱۰ روزه ی امشب جی اف اس:
۱۰ روزه کانادا امشب:
۱۰ روزه ی اروپا امشب:
۱۵ روزه اروپا امشب:
سلام به استاد عزیز و دوستان نمیدونم این مطلب که میگم واقعیت داشته باشه یا نه اونایی که توی منطقشون درخت کنار هست میتونن بهتر در جریان باشند قدیمیها میگن اگه توی پاییز درخت کنار به ثمر بنشینه اون سال خوب نخواهد شد حالا تو منطقه ما کنار حسابی به ثمر نشسته و چند بار برام تجربه شده نظر شما دوستان چیه؟
سلام دو روز قبل توی سایت هواشناسی کشور وضعیت شیراز رو بارانی زد ولی مقدار بارش ۰ اعلام شد و دیروز هم کازرون در شمال شهر یه بارش زمین خیس کن رخ داده که ماشین ها رو کثیف کرد و رفت و طبیعی هست که ایستگاه هم بارشی نداشته و ۰ ثبت شده
امروز برای والاشهر (بالاده) کازرون تا شال فراشبند بارشهایی به شکل رگبار و رعدوبرق پیش بینی میشه
پیش بینی ۳۲ و ۴۶ روزه اروپا که کلا بارشهای جنوب غرب رو حذف کرد اما این آپدیت هم ماندگار نخواهد بود
د رمورد درخت کنار و … باید بگم کلا سالی که با رعدوبرق شروع میشه در ۹۰ درصد اوقات به وقفه های یکماهه تا ۴۵ روزه میخوره که ان شاءلله که امسال اینطور نباشه