سیستان و بلوچستان
پیش بینی هوای چابهار
برای اینکه مطمئن شوید جداول پیش بینی به روز هستند حتما بعد از بارگذاری سایت یکبار صفحه را رفرش کنید ، دقت کنید که چندین بار وارد شدن به سایت با رفرش (به روز آوری) متفاوت است و می بایست سایت را رفرش کنید تا از به روز بودن تصاویر اطمینان حاصل کنید.
در چابهار بارندگی خوبی در دی ماه نداریم
سلام
بله ان شاءلله
هر چه جلوتر بریم شرایط برای جنوب شرق به مرور بهتر میشه و برای دی (به خصوص نیمه دوم) و بهمن شرایط برای سیستان و بلوچستان ان شاءلله راضی کننده خواهد شد.
میترسم برای دیدنم از بهشت به جهنم هم بیاید
مادر است دیگر
سلامتی قشنگترین موسیقی دنیا؟::؟؟؟
صدای قلب مادر
درچابهارکی باران میاد شما گفتی که درنیمه دوم نیمه دوم بجای خودش تمام دی ماه رفت هنوز ابری درآسمان چابهار دیده نمی شود فکر می کنم در چابهار اصلا باران نمیاد
خاطرات یک شبی که در چابهار تگرگ ویرانگری آمده بود وقتی که اون روز هواشناسی اعلان کرده بود امشب درچابهار بارون داریم همه ی مردم چابهار می گفتند که هواشناسی دروغ می گوید ولی من اعتماد داشتم که شاید باران بیاد چونکه روزهوا نیمه ابری بود همینطور تا شب صحبت مردم این بود که هواشناسی دروغ می گوید تااین که همه خوابیدند تا اینکه نیه شب بودتقریبا ساعت ۱یا۲ بود دقیقا یادم نیست همه خواب بودند من می خواستم گوشیم را خاموش کنم بخوابم دیدم که از پنجرمون نوری آمد داخل به خودم فکر کردم شاید دزدی آمده دارد لامپ می زند رفتم بیرون دیدم که رعد وبرق می زنه نشتم نگاه کردم هنوز باران نمی بارد فقط رعد وبرق می زنه درطول چند دقیقه نشستم دیدم که از بارون خبری نیست فقط رعدوبرق می زنه رفتم خوابیدم هنوز که نیمه خواب بودم که بارون شروع به باریدن کرد من دیگه حوصله بیرون رفتن را نداشتم خوابیدم چند دقیقه گذشت دیدم که بام خانه مان طوری صدا می دهد که من فکر کردم نکنه از آسمان سنگ می بارد رفتم بیرون دیدم که تگرگ می بارد رفتم همه را بیدار کردم که بیایید تگرگ را نگاه کنید دوباره رفتم بیرون که دیدم که دیگه خیلی با سرعت می باره نمی توانم داخل حیاطم را نگاه کنم من دیگه اصلا گیج بودم که چکار کنم رفتم گوشیم را روشن کردم دیدم که چندید زنگ پشت سر هم آمده است یکی از دوستانم از ترس که داخل خانه اش فقط خودش بود گفت میام در خانه شما گفتم که الان نمی توانی بیایی خلاصه تا این که صبح شد در نماز صبح همه ی مردم با شادی ونشاط غوغای وارد مسجد شدند همه جا حرف از تگرگ دیشب بود خاطره ام زیاده ولی تا همینجا اتمامش می کنم واقعا خاطره ای بود کی دوباره از این بارون ها وتگرگ ها بیاد دلم خیلی می خواهد ولی افسوس که در چابهار دیگه من فکر می کنم اصلا بارون نمیاد شما هم چند تا از خا طرات خود بنویسید متشکرم
خدا رو شکر دیروز رگبارباران مردم چابهارراخوشحال کرد
خداروشکر روزچهارشنبه وسه شنبه باران ورعدوبرق شدید شد
خداروشکر
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۹/۰۷ معادل میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۱/۰۲ معادل ۳۰.۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۱/۰۵ معادل ۲۰.۸ میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته کنارک چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۱/۰۶ معادل ۲۳.۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی کنارک چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۱/۰۶ معادل ۱۷.۹ میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته کنارک چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۱/۱۵ معادل میلی متر در ایستگاه هواشناسی کنارک چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۱/۱۵ معادل میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۲/۱۰ معادل ۰.۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۲/۱۶ معادل ۱.۸ میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۲/۱۷ معادل ۰.۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۶/۰۱/۰۲ معادل ۰.۰۱ میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته کنارک چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۶/۰۳/۰۶ معادل میلی متر در ایستگاه هواشناسی کنارک چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۶/۰۳/۰۶ معادل میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۶/۰۴/۶ معادل ۰.۰۱ میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۶/۰۴/۱۷ معادل ۰.۰۱ میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۶/۰۹/۲۵ معادل ۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته کنارک چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۶/۱۱/۱۰ معادل میلی متر در ایستگاه هواشناسی کنارک چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۶/۱۱/۱۰ معادل میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۸/۱۰/۲۰ معادل ۰.۳ میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
خدایا شکرت
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۸/۱۰/۲۱ معادل ۷.۴ میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۸/۱۱/۰۳ معادل ۹.۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ معادل ۰.۱ میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته چابهار تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۹/۰۱/۱۰ معادل ۰.۰۱ میلی متر در ایستگاه هواشناسی چابهار ثبت شد.