پرسش و پاسخ

پرسش و پاسخ

این بخش جهت ارتباط هر چه بهتر با سایت و ارسال سؤالات و همچنین بحث و بررسی های هواشناسی  راه اندازی شده ، و امید می رود با همکاری دوستان  از ارسال سوال در قسمت دیدگاه سایر مطالب سایت جلوگیری شود ، دوستان میتوانند پس از تایید اولین ارسال خود توسط مدیران سایت ،  با دیگر دوستان ، همشهریان و کارشناسان به بحث و گفتگو بپردازند.

قوانین ارسال سوال یا مطلب :

۱- دوستان پس از ارسال نظر به مدت ۱۰ دقیقه زمان دارند تا در صورت وجود هر گونه اشتباه در متن ارسالی خود آن را ویرایش کنند.(موقتا غیر فعال است)

۲- برای ارسال تصویر کافیست به سایت های آپلود عکس مثل  https://uupload.ir/ وارد شده و تصویر خود را از گوشی یا پی سی انتخاب کرده و پس از بارگزاری تصویر ، لینک مستقیم دریافتی  از تصویر مربوطه را در هر کجا از نوشته ی خود (در قسمت دیدگاهها) که مایلید کپی کنید. پس از زدن گزینه ارسال دیدگاه ، به جای لینک ارسالی ، تصویر مربوطه نمایش داده میشود.

لازم به ذکر است برای اینکه بتوانید مدت زمان ماندگاری تصویر را افزایش دهید میبایست در سایت های آپلود ثبت نام کنید

۳-تصاویر ارسالی در سایت مستقیما بارگذاری نخواهد شد تا از مصرف پهنای باند اینترنت کاربران کاسته شود لذا با کلیک روی علامت دوربین ، تصویر بارگذاری میشود ، لطفا پس از قرار دادن عکس حتما توضیح دهید که عکس مربوط به چیست تا دوستان به دلخواه انتخاب کنند که تصویر برایشان باز شود یا خیر

۴- همه ی بازدید کنندگان سایت میتوانند مطالب خود و یا سایر دوستان را لایک کنند

۵- متن های ارسالی پیش از نمایش توسط ربات سایت بررسی میگردد در صورتی که قصد ارسال متن بدون تایید و نمایش در سایت را دارید کافیست عدد ۴۴۴۴ یا کلمه ی محرمانه را در قسمتی از دیدگاه خود قرار دهید دیدگاههای حاوی این دو عبارت ، منتظر تایید مدیر سایت جهت نمایش قرار میگیرد و بلافاصله به دیگران نمایش داده نمیشود

22,570 پاسخ

  1. سلام .
    این چه جور پیش بینی است که میفرمایید .
    1: تا اواخر اسفند بارشهای نسبتا سنگین برف و باران داریم
    2: احتما اینکه به نوروز هم کشیده شود هست
    3: اگر تثبیت شود برف و باران زیادی داریم
    4: احتمال تثبیت ۵۰ درصد .
    دوستان ترا خدا وقت و هزینه خود را در این سایتهای به اصطلاح هواشناسی هدر ندهید . برای پیگیری فقط از طریق شبکه خبر فارس ساعت یک ربع به ۵ عصر و ۹ ربع کم شب .

  2. درود. انشالله روز دوشنبه موجی کوتاه و کم دامنه با حرکت بسیار سریع به استان فارس می رسه که در پی عبور اون شاهد بارش باران در سطح استان و در اکثر نقاط استان خواهیم بود .
    بارش هاخفیف و میزان بارش در حد ۲ تا ۱۵ میلیمتر در نقاط مختلف استان خواهد بود . بعد از گذر این سامانه هنوز وضعیت جنب زیاد خوب نیست و در ادامه هم بارش ها چنگی به دل نخواهد زد.
    فعلا در روز پنجشنبه و جمعه هم موجی وارد کشور خواهد شد که مجددا به علت حضور جنب و شرایط ناپایدار فشاری فقط باعث رگبارهایی کوتاه در سطح استان خواهد شد. برای هفته آینده در روز ۳شنبه احتمال ورود موجی سودانی وجود داره که فعلا با توجه به شاخص های فعلی اون هم بعید می دونم چنگی به دل بزنه !
    امسال متاسفانه خیلی از نقاط استان شاید به ۵۰ درصد از نرمال سالیانه خودشون هم نرسن.
    یکی از بدترین سالهایی که من به عمرم دیدم امسال بود ‌. البته پیش بینی توی این فصل بسیار سخت و با احتمالات زیادی همراهه.

  3. با سلام .سامانه دوشنبه ی مقدا ضعیف شده کل دوام این سبستم بروی استان ۳ الی ۵ ساعته که اکثر ابرناکی هست و بارش پراکنده بهترین سبستم برای فارس در اسفند ماه سبستم قبل بود که خودتون مقدار بارش بارون در منطقه ی خودتون دیدید…قبلا خدمت دوستان گفتم الان هم میگم اسفند ماه پر بارش نبست مخصوصا فارس .به امار از سال ۵۰ تا الان نگاه کنید متوجه میشید…پس وعده ووعید الکی به کسی نمیدم ..البته همه چیز دست خدا هست درست…

  4. دوستان موج روز دوشنبه و موج اخر هفته برای تخت جمشید و زرقان چجور عمل میکنه….لطفا جواب بدین…از دوست عزیز کاربر غ خاهشمندم نظرشون رو بگن….

  5. سلام،امین اقا درست میگن من هرچی یاد دارم بارش خوب استان فارس همیشه اواخر اسفند وکل فروردین بوده،توی اسفند اکثر بارشها متوسط تا ضعیف بوده،

  6. دلیل کم بارشی جنوب کشور مخصوصا جنوب فارس،جنوب بوشهر،کرمان،هرمزگان وسیستان
    شاخص رطوبت رسانی اقیانوس هند همون mjoهست که امسال هنوز توی فاز مناسب خودش یعنی ۱و۸قرار نگرفته،هرمزگان وسیستان که هنوز یه بارش متوسط هم نداشتن،اگه تا دهه دوم فروردین شرایط بهتر نشه دیگه بعیده گرما وجنب حاره ای اجازه بارش خوب به این مناطق رو نمیده وبه قول امیرحسین بدترین سال رو شاهد خواهیم بود،امید به خدا

  7. سلام
    از بس که این نقشه های رنگی رو گذاشتی اینجا و بارون هم که نبارید، بیشتر عصبی میکنه آدم را
    قرار بود از ۱۵ بهمن بارش‌های خوب شروع بشه و از اول اسفند بارش های سیل آسا داشته باشیم.

    بسه دیگه
    این نقشه هایی هم که انگار صفحه نقاشی بچه ها هست دیگه نذار لطفا

  8. سلام . خداقوت ….شما به کارت ادامه بده …. دستت هم درد نکنه …. کسی ازت طلبکار نیست … خدا خیرت بده … ماکه دعات میکنیم

  9. عجب جامعه ای داریم
    به طرف میگی الکی این صفحات رنگی اینستاگرام رو اینجا نذار، الکی مردم را دلخوش نکن
    صاحبان صفحات اینستاگرام با این نقشه ها دنبال جذب فالوور هستند
    اون وقت یکی پیدا میشه، میگه برات دعا هم می کنیم
    ماشاءالله
    آفرین

    1. دوست عزیز کارت دعوت که واست نفرستادن دوست داری نگاه کن دوست نداری نگاه نکن
      دست همه اینها که زحمت میکشن نقشه میزارن درد نکنه پایین نقشه ها هم توجه کن نوشته احتمال بارش

  10. سلام و عرض ادب .
    دوستان عزیز ، اقا رضا خیلی هم بی ربط نمیگویند . متاسفانه این روزا تشکیل سایت و جمع اوری دنبال کننده ( فالوور) فقط برای کسب درامد است . این سایتها به محتوا و درستی ان کاری ندارن . هرچه بی ربط تر باشه که بنده و شما به حقیقت واقعی پی نبریم و مرتبط اینها را دنبال کنیم برای انها بهتر است . بگذارید یه واقعیت بگویم : برادر زاده من به قول خودشان یک و نیم میلیون فالوور داره . محل فعالیتشون کرمان است . از نظر من حتی یه مطلب علمی هم نمیگذاره . فقط شر و ور . از طریق درامدهایی که بوسیله تبلیغات کسب میکند یه ماشین خوب ( لکسوس) خریده . اپارتمانی هم امسال نزدیک خودمان ( تاچارا) خرید . به هر حال مطالب این سایتها خیلی به واقعیت نزدیک نیست . مخصوصا این سایتهای هواشناسی که هر مطلبی دلشان خواست میگذارند . اگر شد که تو بوق و کرنا میکنند که ما چقدر دقیق هستیم . ولی اگر نشد راه فرار زیاد است . چون هواشناسی تو کشور ما حتی تا کمتر از یک روز هم نباید به اون اعتنا کرد . در صورتی که در ایالات متحده که بنده چند سال ساکن کالیفرنیا بودم یک شماره داده بودند برای مسافرت کردن یا کشت و کار و یا پروازها . احتمال خطا ده درصد است ولی اینجا ۱۰۰ درصد . علت ان هم نبود تجهیزات و علم دانشگاهی . موفق باشید.

  11. 🙁 دست شماها درد نکنه ممنون که تشکر میکنید قدر زحماتمو دادید باشه دیگه ادامه نمیدم تو این سایت تمام دست خدا هست دست من نیست که اقا رضا دعوا و بحث راه میندازه ? من بعضی نقشه ها رو از همین سایت هواشناسی کازرون می‌زارم تو اینجا و از پیج های معتبر نه از این پیج های کلاهبردار و دزد که مال مردم رو میخورن حواستون باشه با کی صحبت میکنید با بعضی هاتون هستم هر کی اینجا دوست داره نظر بده و یا نقشه و عکس و فیلم از بارش منطقه یا شهر و کشورش بزاره اگه دوست ندارید میتونید نقشه ها و پیج هارو نگاه نکنید من برای بقیه دوستان می‌زارم و امید الکی هم به کسی نمی‌دم و نخواهم داد به کسی مربوط نیست که من اینجا نقشه میزارم

    1. من خائن وطن فروش نیستم که بخوام ایران و ایرانی بد و خراب جلوه بدم حتی میهنم رو اتفاقا ایران خودمون تو همه زمینه ها جلوتر هست و موفق عمل کرده من هیچ وقت نمیام پشت سر ایران وطنم و و مردمش حرف بزنم من فقط به سایت هواشناسی کازرون و پیج هواشناسی شیراز ودر اعتماد دارم و قبولشون دارم چون بیشتر پیش بینی هاشون درست در اومده

      1. شیراز ودر تاحالا یک پیش بینی درست هم نداشته حتی یکی. هر وقت هر چیز گفته برعکس شده خواهرم . مثلا گفت یه پشنگه می یاد ۲۵ میل بارون اومد گفت ۲۵ میل می یاد ۲ میل هم نیومد گفت برف می یاد بارانم با زور اومد‌. گفت هوا سرد می شه گرم شد گفت اسفند خوبه گندتر از همیشه شد …. بازم مثال بزنم یا کافیه؟
        فقط خواستم بگم که با استاد خودمون مقایسه نشه که اصلا در حد و اندازه اینجا و استاد نیست!! اتفاقا مزخرفترین پیش بینی ها مال خودشه
        در مورد پیش بینی ها هم اره درسته پیش بینی هست اما حداقل بهتر می تونن پیش بینی کنن البته که هیچ کدام سواد این کار رو ندارن . چهار تا نقشه خوانی که نشد پیش بینی اگه به این باشه اینجا همه بلدن و همه هواشناسن.
        شم
        امید الکی دادن به مردم و کشاورز بیچاره اصلا خوب نیست بنده منظورم به پیج های آبکی هست نه شما بد برداشت نکن
        دوستان برای ادامه سال هم فعلا جنب حاره و شرایط فشار در لایه های میانی اصلا مناسب نیست و فعلا بارش ها با توجه به شاخص های فعلی چنگی به دل نخواهد زد
        فردا موجی کوتاه و کم دامنه چند ساعتی فارس و تحت تاثیر قرار می ده و در بیشتر نقاط بین دو تا پانزده میل بارش خواهیم داشت بعد از او جمعه هم موجی دیگر از فارس می گذره که باز هم شرایط جهت بارش نافع فراهم نیست . در ادامه سال شاید هفته چهارم و اول فروردین بارش هاش های خوب داشته باشیم که با توجه به شرایط فصلی و کلا شرایط خاص امسال شاید تا اون لحظه همین دو هفته هم از دست بده

  12. در ضمن هوا خیلی سرده اینجا به نظرم گوگل کروم دماهارو بیشتر میزنه ۵ درجه دماهارو بالاتر میزنه

  13. سلام دوستان
    تشکر می کنم از جناب محمدرضا که انصافا خیلی دقیق متوجه منظور بنده شدند و با مثالی بسیار خوب موضوع را روشن نمودند.
    همچنین از جناب آقا امیر شیراز تشکر می کنم.
    نه دعوای اینجا راه افتاده و خونی هم ریخته نشده. بحمدالله افراد با شعور و آگاهی در اینجا هستند و متوجه می شوند که بعضی از این سایت های هواشناسی در اینستاگرام به هر قیمتی دنبال جذب فالوور هستند.

    امیدوارم که تا عید نوروز یه چندتا بارون درست و حسابی ببارد که یه چندتا دُنبَل (دُنبَلاغ) گیرمون بیاد.

  14. درود دوستان نمیخام نا امیدتون کنم ولی همنجور که قبلنم گفتم سیستمای که وارد میشه به همین شکل رگباری و زود گذر هست نمیگم‌بارون نداریم ولی خب امسال از فکر بارش سنگین بیرون بیاین الانم اسفندماه هسیم‌و توقع بارش رگباری داریم‌ ن یکنواخت پس خیلی از دست همم ناراحت نشیم اینجا هر کسی نظر خودش میده همه نظرها هم قابل احترام هست حالا هرکسی که تجربش بالاتر باشه یه جم بندی از کل نظرات میکنه براخودش یه پیش بینی میکنه این دیگه ناراحتی نداره.امسال هیچ کدوم از فازها باهم همخونی نداشت و فشار لایع های جوی هم بی تاثیر نبود امسال دیگه بیخیال شین فعلا از همین بارشهای رگباری کم بیش تا اخر فروردین لذت ببرین .
    فقط هنوز یه کورس امیدی اخر اسفند اوایل فروردین واسه یه بارش خوب هست تا ببینیم همینم کلاغ پر میشه یا تثبیت??

    دوستان فقط به عنوان یه دوست و یه نفر که سالهاست اینجا هست بگم همیشه در لحظه زندگی کنیم

  15. سلام.
    به نظر من قرار دادن نقشه ها توی سایت بد نیست. اما مشکل این هست که گاهی تحلیلهای اشتباهی همراه این نقشه ها ارائه میشه. مثلا نقشه مربوط به یک هفته پیش رو میذارن و خبر از بارش خوب برای روزهای آینده میدن. یا لینک به پیجهای اینستاگرام که صاحب پیج هیچ اطلاعات هواشناسی نداره.
    همچنین تحلیلهای هواشناسی که از پیجهای مربوط به استانهای دیگه هست هم میتونه گمراه کننده باشه. مثلا سیستمی که برای خراسان قرار هست بارش خوبی داشته باشه و نویسنده پیج اینستاگرام با خوشحالی خبر از بارشهای شدید (برای خراسان) داده.

    ضمن اینکه یک خطای شناختی در روانشناسی وجود داره که بطور خلاصه این میشه که ما توی شواهد و مدارک موجود ممکنه فقط اونهایی رو ببینیم و یا ارائه بدیم که نظر و سلیقه ما رو تایید میکنن. مثلا ما دوست داریم که سیستم پیش رو بارش شدید داشته باشه. در نتیجه اگر از دو سایت gfs و cfs یکیشون اعتقاد به پربارشی داشته باشه و دیگری اعتقاد به کم بارشی، ممکنه که ما فقط اونی رو که معتقد به پربارشی هست توی سایت قرار بدیم.

    خلاصه مطلب: نقشه به خودی خود بد نیست، اما شنونده باید عاقل باشه

  16. سیستم فردا فقط حدود ۴۰ درصد شمالی استان رو تحت تاثیر قرار میده و پایینتر از کوار بارش چندان قابل ملاحظه پیش بینی نشده. هرچند مثل سیستمهای قبلی این احتمال وجود داره که تا داراب هم برسه. اما باز هم بارش زیادی برای جنوب نداره. برای شیراز هم حدودا ۳-۴ ساعت بارش خوب داره و احتمالا زیر ۱۰ میل.
    سیستم جمعه هم تقریبا مثل سیستم فردا هست.

    اما حدود ۱۲ روز دیگه سیستمهای جنوبی فعال میشن و ایشالا بارشهای خوبی برای جنوب پیش بینی شده. با توجه به فاصله زمانی زیاد هنوز برای قضاوت زود هست. اما از اونجا که gfs و cfs هر دو تایید کردند، شانس زیادی برای تحقق این پیش بینی وجود داره

  17. مطابق پیش بینی های میان مدت شاخص mjo (نوسان مادن جولیان) بالاخره پس از چند ماه قرار است حدود ۱۰ روز آینده وارد فاز ۸ می شود. این به معنای تامین رطوبت برای بارش مخصوصا برای جنوب کشور از سمت اقیانوس هند و دریای سرخ است. امیدوارم بقیه شاخص ها و شرایط همراه باشند و پیش بینی این شاخص هم تغییر نکند. در این صورت شاید یک دوره رطوبتی خوب برای جنوب کشور (از جمله فارس و مخصوصا زاگرس جنوبی) پیش آید. دوره ای که پائیز و زمستان امسال خیلی کم فرصت خودنمایی داشت.

  18. با سلام . علی اقا جنب حاره ای همینطور که از اسم این پرفشار مشخص هست درنزدیکی مناطق حاره واستوایی به سمت شمال وجنوب خط استوا گسترده میشود .مناطق جنوبی کشور ما و عربستان معمولا از این پرفشار رنج میبرنند .این پرفشار در تابستان بسیار شدید و در زمستان با توجه به جریانات هوای سرد سیبری در نوسان هست…پس همیشه همراه ما هست فقط کم وزیاد میشه .امسال هم کم بارشی جنوب ناشی از همین جنب حاره بود.یا سال ۹۵ جنب حاره روی دریای عمان مانند سدی بسته شد .ودر کل عقبتر رفت وبارشهای عالی برای جنوب به خاطره ماند ..پس هر سال هست .وبا توجه به شرایط کم وزیاد مبشه

  19. در حال حاضر موج موربی که قراره فردا با سرعت از استان فارس عبور کنه ، بر روی صحرای خشک و بی حاصل عربستان داره کولاک می کنه و بخش های مرکزی عربستان الان داره آبیاری می شه!

  20. با سلام.بارشه از اوایل فردا اغاز میشه و بیشتر در شمال غرب بارشهای تا حدودنهایت ۱۲ تا ۱۵ میل میتونه رغم بزنه از مرکز به سمت جنوب بارش نداریم .مرکز فارس هم بین ۳ تا۸ میل .. درکل این سبستم قدرت خودش از دست داده و تخلیه شده .فعلا تا ۱۵ روز اینده سبستم جوندار نداریم .

  21. سلام .
    پیرو تحلیل اقا امین ، که این سامانه روی صحرای حجاز ( عربستان) تخلیه شده ، اابن مطلب را اضافه کنم که بارش ابرها در هر منطقه ای بستگی به میزان رطوبت ان متطقه داره . لذا ابرهایی که روی استان فارس میبارد به کویر مرکزی که میرسد به علت عدم رطوبت بارشی نداره ، ولی به محض ورود به افغانستان میبینیم که با جذب رطوبت در مناطق کوهستانی بارش برف و در مناطق دشت و کوهپایه بارانهای خوبی دارند .پس همین سامانه اگر شرایط فشار مناسب باشد با جذب رطوبت خلیج فارس و منطقه میتواند بارشهای خوبی داشته باشد ، لیکن مشکل علاوه بر جنب حاره ، فقدان رطوبت کافی و بعضا گرم بودن هوا در طول روز و سرد شدن طی شب و ایتم های دیگر میباشد . منطقه ما ( کودیان ) از رطوبت کافی برخوردار نیست . چون اگر هوا مرطوب بود روی شیشه و بدنه ماشین خیس میشد و وجود شبنم خود گواه بر رطوبت است که فعلا که ساعت ۱۲ و نیم است بجز سرما چیزی نداریم . هوای امروز هم کاملا بهاری بود ولی از غروب به بعد کاملا سرمای خشک احساس میشود
    تا این لحظه هم که خبری از ابرها نیست باید منتظر باشبم تا فردا صبح .به امید حق

  22. با سلام .سیستم ساعتهای ۸ الی ۹صبح وارد شیراز میشود…اگه بخواهیم فارس را به نیمه تقسیم کنیم از شیراز به سمت شمال فارس بارش داریم …وبارشها هم تا نهایت ۴الی ۷ میل بیشتر برای شیراز نداریم .مناطق شمال غربی فارس نسبتا بارشها بیشتر و دوبرابر هستند.

  23. با سلام منطقه ما از ۴ بامداد تا الان داره بارون می‌باره گاهی شدید میشه گاهی زمستانه و هوا هم سرده

    1. من امروز منطقه شما بودم اصلا دیشب تا صبح ۷ نیم گلستان بودم تازه ساعت ۷ اونم چند تا قطره بیشتر نبارید یعنی تا ۷ نیم که گلستان بودم زمین هم خیس نشد چطوری می فرمائید از ۴ اومده؟

  24. سلام . ارام خانم اینها که اسمش باران نیست . تا الان که ساعت ۱۱ و نیم است منطقه گودیان فعلا باد داریم . البته در حد زمین خیس کن هم امده . تو سایت کازرون برای کودیان زده برف و باران . ببینیم عصر چه خبر میشه .

  25. بارشها غالبا برای نیمه شمالی فارس هستند شیراز تا الان که در حد زمین خیس کن هم نیومده…تا ساعت ۴ عصر هم هر چی باشه تموم میشه ..بعید میدونم تا ۴ میل هم شیراز بزنه .چون ابرهای بارش زا از مرودشت بالاتر دارند عمل میکنند.

    1. هایپر نزدیک صدرا هست چکارش به گلستان تیرازیس داخل گلستان هست دوستان جدی داره بارون می‌باره علی اقا کمتر دروغ بگو من عکس فرستادم من گفتم ساعت ۱۲:۳۰ظهر بارون شروع شده نه ۱۲

  26. ۱۱ اسفند ۱۳۹۹،‏ ۱۱:۵۰
    کد خبرنگار: ۱۰۰۵
    کد خبر: ۸۴۲۴۷۰۴۱ ۰ نفر
    استان‌ها
    فارس
    سامانه بارشی تا سه‌شنبه در فارس فعال است

    شیراز- ایرنا- مدیرکل هواشناسی استان فارس گفت: سامانه بارشی جدید که از اواخر یکشنبه دهم اسفند وارد استان شده تا سه‌شنبه دوازدهم اسفندماه جاری در بیشتر نقاط فارس فعال خواهد بود.

    مهرداد قطره سامانی، دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این سامانه در بخش‌های شمالی و مرکزی و برخی مناطق سبب بارش باران خواهد شد.
    او ادامه داد: در نقاط مرتفع و شمالی استان نیز این سامانه بارش برف را به دنبال خواهد داشت.
    وی، به رانندگان توصیه کرد که با توجه به لغزندگی جاده‌ها اصول ایمنی را رعایت کرده و شهروندان نیز در هنگام انجام سفرهای برون شهری به ویژه در مناطق کوهستانی احتیاط لازم را لحاظ کنند.

  27. سلام .
    عزیزانی که در شما و غرب فارس هستند ، بنا به گزارش شبکه خبر برای ساعات اینده بارش نسبتا خوبی دارند . منطقه بیضا ، مرودشت ، سپیدان و کودیان احتمالا تا ۱۵ میل دشت کنند . شهرک گلستان هم تا ۱۰ میل انتظار بازش داشته باشند . البته حرکت ابرها بیشتر به طرف مرکز کشور است . فعلا که ابرهای جوششی از روی خلیج فارس در حال شکل گیری است . کودیان حدود یک ساعت است که کم و بیش میبارد . شرایط هوا برای برف مناسب است اگر ابرها حداقل تا ساعت ۹ شب باشند .دوستان و ارام خانم نظرشون در ارتباط با موضوعی که عنوان کردم بفرمایند . به نظرتون ابرها تا چه ساعتی فعال هستند ؟

  28. جالبه
    دوستان می گن که بیضا و کودیان که بالاتر از شهرک گلستان هست تا ظهر یه بارون زمین خیس کن باریده
    من خودم ظهر نزدیک هایپر( اول گلستان) بودم فقط یه زمین خیس کن اومده بود
    منزل هم که معالی آباد هست یعنی پایین تر از گلستان و بارونی تا ظهر نداشتیم
    یعنی بالا نباریده پایین هم نباریده
    فقط این وسط خیلی باریده از ۴ صبح هم می باریده
    جالبه که دروغگو هم هستیم

    1. شما معلومه چته چرا همش منو دروغگو کنی من دارم میگم از ۱۲:۳۰ داره بارون خوب می‌باره گفتم ۴ صبح چون پدرم خودش با چشماش دیده بود که بارون داره می‌باره و اومد به منم گفت و الانم دارم فیلم بارون رو میفرستم بعضی مواقع منطقه ما از سپیدان یا بیضا بیشتر می‌باره چون خودم میزان بارشها رو دیدم ۱۸ میل چند روز پیش بارید ولی سپیدان ۱۳,میل باریددرسته امارش از منطقه ما بیشتره ولی بیشتر مواقع بارون بیشتر می‌باره اینجا از لحاظ میزان بارش هایپر اول گلستان نیست قبل از زیر گذر هست روبرو منطقه ما هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حمایت مالی
تومان