پرسش و پاسخ

پرسش و پاسخ

این بخش جهت ارتباط هر چه بهتر با سایت و ارسال سؤالات و همچنین بحث و بررسی های هواشناسی  راه اندازی شده ، و امید می رود با همکاری دوستان  از ارسال سوال در قسمت دیدگاه سایر مطالب سایت جلوگیری شود ، دوستان میتوانند پس از تایید اولین ارسال خود توسط مدیران سایت ،  با دیگر دوستان ، همشهریان و کارشناسان به بحث و گفتگو بپردازند.

قوانین ارسال سوال یا مطلب :

۱- دوستان پس از ارسال نظر به مدت ۱۰ دقیقه زمان دارند تا در صورت وجود هر گونه اشتباه در متن ارسالی خود آن را ویرایش کنند.(موقتا غیر فعال است)

۲- برای ارسال تصویر کافیست به سایت های آپلود عکس مثل  https://uupload.ir/ وارد شده و تصویر خود را از گوشی یا پی سی انتخاب کرده و پس از بارگزاری تصویر ، لینک مستقیم دریافتی  از تصویر مربوطه را در هر کجا از نوشته ی خود (در قسمت دیدگاهها) که مایلید کپی کنید. پس از زدن گزینه ارسال دیدگاه ، به جای لینک ارسالی ، تصویر مربوطه نمایش داده میشود.

لازم به ذکر است برای اینکه بتوانید مدت زمان ماندگاری تصویر را افزایش دهید میبایست در سایت های آپلود ثبت نام کنید

۳-تصاویر ارسالی در سایت مستقیما بارگذاری نخواهد شد تا از مصرف پهنای باند اینترنت کاربران کاسته شود لذا با کلیک روی علامت دوربین ، تصویر بارگذاری میشود ، لطفا پس از قرار دادن عکس حتما توضیح دهید که عکس مربوط به چیست تا دوستان به دلخواه انتخاب کنند که تصویر برایشان باز شود یا خیر

۴- همه ی بازدید کنندگان سایت میتوانند مطالب خود و یا سایر دوستان را لایک کنند

۵- متن های ارسالی پیش از نمایش توسط ربات سایت بررسی میگردد در صورتی که قصد ارسال متن بدون تایید و نمایش در سایت را دارید کافیست عدد ۴۴۴۴ یا کلمه ی محرمانه را در قسمتی از دیدگاه خود قرار دهید دیدگاههای حاوی این دو عبارت ، منتظر تایید مدیر سایت جهت نمایش قرار میگیرد و بلافاصله به دیگران نمایش داده نمیشود

22,569 پاسخ

  1. سلام فکر کنم بارشها تا الان کمتر از اونی بوده که فکرشو میکردیم امیدوارم که از این به بعد بباره باز همینم جای شکر داره

  2. سلام به دوستان
    متاسفانه خود شیراز بارون دلچسبی نزد باز هم خدا رو شکر آرام خانم طرف شما خوب آمد الان هم هر از گاهی چند قطره بارون میاد ول میشه ولی خیلی باد میاد
    الان من بلوار رحمت هستم بدون بارش

    1. سلام استاد خسته نباشید استاد درست میگن که حدود ۱۰روزدیگه دمای کازرون تاچند درجه زیرصفر میره لطفا یه برسی کنید

  3. شیراز از دیشب کلا حدود ۴ میل شهرک گلستان هم تا الان ۸ میل کلا زده این امار از دیشب تا صبح هست …اصلا چیزی که پیشبینی شد از اب در نیومد

  4. شیراز تا ساعت ۱۲و نیم
    ۴ میلی متر
    یه زنگ بزنید به هواشناسی آمریکا و اروپا از طرف من بگین گل بگیرین درشو با این پیش بینی گردنتون :pissedoff: :reallypissed:

  5. درود اینجا خداروشکر اتفاق خاصی نیفتاده تاحالا خرابی نداشتیم ازقول بارشی

  6. اقا محمد من دروغ نگفتم گلستان ۸ میل باریده و میزان بارشمون هم پاییز تا اواسط دی شده ۲۱۰ میل :-((

  7. کد خبر: ۳۷۰۲۹۰۹تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۱ – ۱۴:۰۸
    فارس » اجتماعی
    جاده‌های فارس زیر بارش برف و باران
    جاده‌های اصلی فارس باز و تردد روان است.

    جاده‌های فارس زیر بارش برف و بارانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، مدیر مرکز مدیریت راه‌های استان فارس گفت: به علت بارش باران، برف در برخی جاده‌های استان به رانندگان توصیه می‌شود با احتیاط بیشتری رانندگی کنند.
    حمید احمدی افزود: بر اساس تصاویر دوربین‌های نظارتی مرکز و گزارش‌های دریافتی از همکاران مستقر در محور‌ها، همه جاده‌های اصلی استان باز و تردد روان است.
    وی بیان کرد: در محور‌های شیراز- کازرون- نورآباد- داراب – جهرم- فیروزآباد- قیروکارزین- ارسنجان- استهبان- فسا- فراشبند- مرودشت –کوار-پاسارگاد و خرامه بارش باران گزارش شده است.
    احمدی ادامه داد: همچنین جاده‌های سپیدان، دشت ارژن، گردنه کولی کش، گردنه تیر در جاده مرودشت، ممسنی، دشت آزادگان و هفت برم در حال حاضر برفی است.
    مدیر مرکز مدیریت راه‌های فارس گفت: راهداران در سراسر استان در آماده باش قرار دارند و در صورت نیاز برای انجام عملیات راهداری زمستانی از آمادگی لازم برخوردارند.
    احمدی با اشاره به لغزندگی محور‌های مواصلاتی فارس افزود: همچون گذشته از رانندگان تقاضا داریم که از سلامت سیستم گرمایش و برف پاک کن خودروی خود اطمینان حاصل کنند و در صورت بروز هر گونه مشکل در هنگام سفر با سامانه ۱۴۱ یا سایر سازمان‌های امدادی تماس برقرار کنند.
    مدیر مرکز مدیریت راه‌های فارس با بیان اینکه همراه داشتن زنجیر چرخ از الزامات سفر‌های زمستانی محسوب می‌شود، تاکید کرد: در هنگام شب از تردد‌های غیر ضروری در محور‌ها و مناطق کوهستانی بطور جدی خودداری کنند . https://fars.iribnews.ir/fa/news/3702909/%D8%AC%D8%A7%D8%AF%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D9%81-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86

  8. حالاایشاالله استادبیان یه توضیح بدن
    واقعن جالبه برام سامانه ای که بین ۳۰تا۵۰میل ازش انتظاربارش میرفت چرااینطورضعیف عمل کرده فقط شیراز نه که بگیم افتاده شایدداخل هفره همه جاکمتر پیشبینی هاباریده

  9. البته هوای الان شیراز بارانی هی
    بارش هم پیشبینی شده تاشب ادامه داشته باشه
    ولی خب شدیدنیس

  10. سلام . ارام خانم ۸ میل کجا و نقشه های رنگی چند روز قبل که علامت ۱۵۰ میل برای غرب شیراز گذاشته بود . من یه ظرف ( کاسه) گذاشتم تو حیاط باغ ( کودبان ) تا الان ساعت چهار عصر به اندازه نصف استکان اب داخل کاسه جمع شده بود . بارندگی اذر ماه داخل فرغون پر از اب بود و حتی از لبه های فرغون به بیرون میریخت . لذا نگویید بارش عالی . چون ۸ میل که شاید یک خیابان انطرف تر ۴ میل هم نباشد مثل شیراز که ۳/۵ میل بوده ابنها بارش عالی نیست . لطفا بفرمایید بارش اندک . ابنجوری به شما هم ایراد نمیگیرند .

    1. منظورم کل بارشمون بود که ۲۱۰ میل بوده تازه اواسط دی ماه هست اینقدر ناشکر نباشید

  11. اره ناشکری ک خوب نیس همینم خداروشکر
    ولی این سامانه خیلی ضدحال زدبهمون وضعیف عمل کرد
    کلان دیشبم گفتم میخوره سامانه عجیب غریبی باشه مدام روزی چن بار بارشهاش کم زیادشدیدمیشد
    خداکنه سامانه های بعدی اینطورنباشه ایشاالله الله اعلم

  12. این سامانه خیلی مشکوک میزد چون رو عربستان خیلی فعال بود منتظر نظر استاد هستیم انشالا که فقط تغییرات طبیعی آب و هوا باعث ضعیف شدن سیستم شده باشه و به امید تقویت سامانه های بعدی

  13. قطعا شاکر خداوند هستیم . کودیان و شهرک تا الان به نسبت پارسال خبلی بهتر بوده . متاسفانه شرق و جنوب استان فاجعه است . خدا کمک کند مناطق شرقی استان مثل استهبان و نی ریز و مناطق جنوبی مانند لار و لامرد هم از نعمت الهی بهره مند گردند . به هر حال به قول اقا فردین خیلی ضد حال خوردیم . من منتطر حداقل ۲۰ سانت برف بودم که دربغ از بک ذره برف . میران بارش هم در حدود ۸ میل بود که بر اساس ذهنیتی که از نقشه های جعلی در ذهنمان بود خبلی باعث اعصاب خوردی شد .

    1. اقامحمدرضا نقشه هاجعلی نبودن
      حالا یه سامانه مثل این به دلیل جوی که من ازش خبرندارم استادمیدونن این اتفاق رخ داده
      وگرنه من اولین باره بعد۵سال این چنین به این شدت نقشه هااونم واسه کل مناطق اشتباه کردن

  14. گلستان دوباره داره بارون میباره البته از ۱۱ ظهر قطع شده بود ولی از ۴:۲۰ تا الان داره میباره این دفعه واقعا شدت گرفته :blush:

  15. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، سامانه بارشی زمستانه که از دیشب وارد استان فارس شده است، شمال غرب، غرب و مرکز استان را از رحمت الهی بهره‌مند کرد.
    بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی فارس، تا ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه امروز، نورآبادی‌ها با ۴۶ و ۸ دهم میلی متر باران، بیشترین سهم را از این سامانه بارشی داشته اند.
    این سامانه زمستانی، بارش ۴۳ و ۶ دهم میلی متری باران و ۲ سانتی متری برف را نصیب سپیدانی‌ها کرده است.
    شیرازی‌ها تا کنون شاهد بارش ۴ و ۵ دهم میلی متری باران بوده اند.
    گلستان ۱۰ میل باریده
    تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۱ – ۱۶:۵۶

  16. ابن سامانه در کل مشکوک میزد امیدوارم که تغییرات طبیعی آب و هوا باعث تضعیفش شده باشه و به امید تقویت بارشهای بعدی

  17. نمیشه کسی رو مقصر کرد برا پیش بینی آقای اصغری می‌گفت پیش بینی می کنیم یقین بینی که نمی‌کنیم که قطعا مثلا شصت میلیمتر بارون میزنه استاد برا شیراز ۳۴میلیمتر پیش بینی کردن موفق باشن و سلامت هرجا هستن

  18. امسال پیش بینی ها تاالان پنجاه پنجاه بوده اولین سالی هست که پیش بینی ها صد درصد درست در نمیاد

  19. سلام با این ظرفی که من بیرون گذاشتم از دیروز تا الان تقریبا ۲۰ به بالا رو نشون میده حتی رودخونه های فصلی هم اندکی راه افتادن و ابشارهای کوههای اطراف هم سرازیر شدند خدا رو شکر بارش قابل قبولی بود

  20. درود بر همگی .بارش برازجون ۲۴ میلی متر ثبت شد .خدا را شکر .آرزوی روزهای بهتر .🌴🍁🌹

  21. «تازه‌آباد» رکوردار بارندگی اخیر در کرمانشاه/ بارش‌ تا اوایل هفته آینده ادامه دارد
    کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: سامانه ناپایدار تا شنبه هفته آینده، جو منطقه را تحت متأثر کرده که به تناوب سبب بارندگی همراه با وزش باد در سطح استان خواهد شد.

    «تازه‌آباد» رکوردار بارندگی اخیر در کرمانشاه/ بارش‌ تا اوایل هفته آینده ادامه دارد
    شهناز حق‌پرست، کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار کرد: براساس آخرین تحلیل از داده‌های هواشناسی، براساس بررسی آخرین نقشه‌های هواشناسی، سامانه ناپایدار بارشی تا شنبه هفته آینده جو منطقه را تحت متأثر کرده، ضمن کاهش دمای روزانه و افزایش نسبی دمای شبانه، به تناوب سبب بارندگی همراه با وزش باد در سطح استان خواهد شد.

    وی ادامه داد: شرایط ناپایدار طی ساعاتی از امروز (پنجشنبه) در نیمه جنوبی و نواحی غربی استان نمود بیشتری خواهد داشت.

    کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: بارش افزون بر ارتفاعات وگردنه‌های برف‌گیر، ممکن است در نواحی سردسیر نیز به شکل برف هم مشاهده شود.

    وی میزان بارش ثبت شده طی ۲۴ ساعت گذشته (از ۹ و ۳۰ دقیقه دیروز صبح تا ۹ و ۳۰ دقیقه امروز صبح) در شهر کرمانشاه را ۱۰.۶ میلی‌متر عنوان کرد و افزود: بیشترین بارش از تازه‌آباد ثلاث باباجانی به میزان ۲۲.۶ میلی‌متر گزارش شده است.

    به گفته حق‌پرست، با ۱۷.۹ میلی‌متر، گواور با ۱۵.۲ میلی‌متر، قصرشیرین با ۱۴.۸ میلی‌متر، هلشی با ۱۴.۸ میلی‌متر، گیلانغرب با ۱۳.۲ میلی‌متر، سرپل‌ذهاب با ۱۲.۴ میلی‌متر، روانسر با ۱۱.۹ میلی‌متر، گهواره با ۱۱.۴، ماهیدشت با ۱-.۳ میلی‌متر، اسلام‌آباد غرب با ۹.۵ میلی‌متر، کوزران با ۸.۴ میلی‌متر، حمیل با ۸.۴ میلی‌متر، هرسین با ۷ میلی‌متر، صحنه با ۵.۳ میلی‌متر، کنگاور با ۳.۴ میلی‌متر، سرآرود با ۳ میلی‌متر و سنقر با ۱.۵ میلی‌ بارش در رده‌های بعدی قرار دارند.

    ۰۹:۱۷ ۱۴۰۱-۱۰-۱۵

  22. بارش برف مدارس کردستان در روز پنجشنبه را تعطیل کرد
    به علت تدام بارش برف در استان تمام مدارس مقاطع مختلف تحصیلی فردا تعطیل شد

    بارش برف مدارس کردستان در روز پنجشنبه را تعطیل کرد
    مسئول روابط عمومی آموزش و پرورش استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: به دلیل بارش برف، لغزندگی معابر، برودت هوا و اختلال در تردد و پیش بینی اداره کل هواشناسی مبنی بر تداوم بارش، فردا پنج شنبه کلیه مدارس استان کردستان در دوره‌های مختلف تحصیلی و در سطح شهر و روستا تعطیل و امتحانات داخلی نوبت اول دانش آموزان دوره‌های اول و دوم متوسطه لغو می‌باشد.

    علیرضا منتشلو افزود: زمان برگزاری امتحانات دانش آموزان در روز پنج شنبه ۱۵ دی ماه به یک روز بعد از امتحانات نوبت اول موکول می‌شود.

    بر اساس اعلام هواشناسی پیش‌بینی می‌شود این سامانه بارشی تا روز شنبه هفته آینده در استان فعال باشد. https://www.farsnews.ir/kordestan/news/14011014001123/بارش-برف-مدارس-کردستان-در-روز-پنجشنبه-را-تعطیل-کرد

  23. ارتفاع موج دریا در خلیج‌ فارس به ۲ متر رسید
    ۱۵ دی ۱۴۰۱ – ۰۸:۵۵ اخبار استانها اخبار بوشهر
    معاون پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان بوشهر از تند باد شدید در استان خبر داد و گفت: در این راستا ارتفاع موج دریا خلیج‌فارس در نوار ساحلی استان بوشهر به ۲ متر تا ۲.۵ متر رسیده است.
    زهرا راستگو در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به تداوم سامانه بارش باران در استان اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته بیشترین بارش باران در شهرستان‌های شمالی استان به میزان ۴۵.۵ میلیمتر ثبت شده است.

    وی میزان بارش باران تا صبح امروز در بوشهر ۲۸، خارگ ۲۹ و مابقی شهرهای استان بوشهر بین ۳ تا ۳۳ میلیمتر دانست و تصریح کرد: در این مدت در عسلویه و کنگان بارش باران ثبت نشده است.

    معاون پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان بوشهر از آغاز وزش شدید باد در استان خبر داد و خاطر نشان کرد: اکنون سرعت وزش باد در استان بوشهر ۶۰ کیلومتر در ساعت ثبت شده است که سبب افزایش ارتفاع موج دریا خلیج فارس در نوار ساحلی استان بوشهر شده است.

    راستگو با بیان اینکه سامانه بارش باران و وزش باد تا فردا جمعه ادامه دارد افزود: اکنون خلیج فارس و سواحل استان مواج و متلاطم است و ارتفاع موج دریا از ۲ متر فراتر رفت و به ۲.۵ متر رسیده است.

    وی افزایش ارتفاع موج دریا تا ۲.۵ متر مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: افزایش سرعت وزش باد همراه با تلاطم دریا سبب اختلال تردد در خلیج فارس شده است که باید از تردد شناور و کشتی‌های سبک و نیمه سنگین از جمله قایق صیادی و تفریحی در خلیج‌فارس و نوار ساحلی استان بوشهر خودداری شود.

    معاون اداره کل هواشناسی استان بوشهر با بیان اینکه استقرار سامانه بارش باران تا ظهر جمعه ۱۶ دی ماه ادامه دارد از سیلابی شدن مسیل‌ها و آبگرفتگی شدید معابر به‌ویژه در روز پنج‌شنبه هشدار داد.https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401/10/15/2832050/ارتفاع-موج-دریا-در-خلیج-فارس-به-۲-متر-رسید

  24. کد خبر: ۳۷۰۳۲۴۴تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۱ – ۱۹:۱۵
    فارس » اجتماعی
    فیروزآباد، رکوردار بارش باران
    بارش باران در شهرستان فیروزآباد موجب لطافت هوا در این شهرستان شده است.

    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، با ورود سامانه بارشی به فارس بارش باران از صبح امروز در شهرستان فیروزآباد آغاز شده است و همچنین ادامه دارد.
    بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی فارس تا ساعت ۱۸ و ۳۰ امروز، فیروزآبادی ها با ثبت بارش ۵۰ میلیمتری باران بیشترین سهم را از سامانه اخیر داشته اند. https://fars.iribnews.ir/fa/news/3703244/فیروزآباد-رکوردار-بارش-باران

    :blush: :yes:

  25. کد خبر: ۳۷۰۳۲۷۳تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۱ – ۱۹:۱۷
    فارس » اجتماعی
    خروش دوباره رودخانه کُر
    باران سبب جان گرفتن دوباره رودخانه کُر در شهرستان مرودشت شد.

    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، بارندگی‌های سامانه اخیر در غرب، مرکز و شمال غرب فارس سبب جاری شدن رودخانه کُر در کامفیروز شهرستان مرودشت شد؛ تا دل ساکنان شهر‌ها و روستا‌های اطراف شاد و امید بازگشت زندگی به دریاچه‌های فارس زنده شود.
    بارش‌های سامانه اخیر سبب ورود ۱۸ متر مکعب آب در هر ثانیه از رودخانه کُر به سد درودزن مهمترین سد فارس می‌شود.
    رود کُر، بزرگترین رودخانه استان فارس و یکی از منابع اصلی تأمین آب کشاورزی، صنعتی و آشامیدنی شهر‌های شیراز و مرودشت است.https://fars.iribnews.ir/fa/news/3703273/%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%AF%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%DA%A9%D9%8F%D8%B1

  26. ۸۸ میلیمتر بارش در گناوه ثبت شد
    تاریخ ایجاد در ۱۵ دی ۱۴۰۱
    کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: از ابتدای فعالیت سامانه بارشی که از روز چهارشنبه در این استان فعال شده است، گناوه با ۸۸ میلیمتر رکوردار بیشترین میزان بارش شد.

    به گزارش دیارجنوب، پیام مساعدی روز پنجشنبه اظهار کرد: بعد از گناوه جزیره خارگ، دیلم، بوشهر، جم و دیر به ترتیب با ۷۰، ۵۸، ۵۵، ۲۵ و ۲۴ میلیمتر بیشترین میزان بارش را به خود اختصاص دادند.
    وی بیان کرد: میزان بارش در برازجان، کنگان، اهرم، خورموج و عسلویه به ترتیب ۲۳.۵، ۲۳، ۲۱، ۱۸ و ۱۲.۵ میلیمتر ثبت شد.

    baran tagarg
    مساعدی ادامه داد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده تداوم فعالیت سامانه بارشی در استان بوشهر بصورت بارش پراکنده باران، گاهی رگبار همراه با رعد و برق و وزش تندباد تا اوایل وقت فردا و در مناطق مستعد با احتمال ریزش تگرگ است.
    وی افزود: پیش بینی شده فعالیت این سامانه در ادامه در بخش‌هایی از نواحی مرکزی و جنوبی استان بوشهر متمرکز شود.
    مساعدی بیان کرد: همچنین در این مدت سواحل استان مواج و متلاطم خواهد بود و از فردا جمعه، دمای هوا نیز روند کاهشی خواهد داشت.
    وی گفت: در ۲۴ ساعت آینده ارتفاع موج دریا در خلیج فارس ۹۰ تا ۱۸۰ گاهی ۲۱۰ سانتیمتر پیش بینی شده است.
    مساعدی افزود: فردا در بندر بوشهر زمان جزر اول دریا ساعت ۰۲:۳۰، مد اول ساعت ۰۸:۵۰، جزر دوم ساعت ۱۱:۰۰ و مد دوم ساعت ۱۸:۵۵ خواهد بود./ ایرنا . https://www.deyarejonoub.ir/36829.html

  27. استانها کرمانشاه
    ۱۵ دی ۱۴۰۱،‏ ۱۸:۰۷

    مدیرکل هواشناسی کرمانشاه:
    سومار دارای بیشترین بارش/بارش برف و باران در کرمانشاه ادامه دارد
    کرمانشاه- مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با اشاره به شرایط جوی استان طی روزهای آینده گفت: بارش برف و باران در کرمانشاه طی روزهای آینده ادامه دارد.

    فیروز دولتشاهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس آخرین تحلیل از داده‌های هواشناسی هرچند موج اصلی از سامانه ناپایدار از جو استان کرمانشاه خارج شده است اما امواج ثانویه این سامانه کماکان تا روز یکشنبه هوای استان را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

    وی افزود: سامانه بارشی مجدداً بارش‌های پراکنده‌ای از باران و برف عمدتاً برای نواحی شمالی استان کرمانشاه در پی خواهند داشت.

    مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: بارش‌ها افزون بر ارتفاعات، گردنه‌ها و نواحی سردسیر ممکن است در مناطق معتدل نیز به شکل رگبار برف مشاهده شود.

    دولتشاهی بیان کرد: با توجه به وجود رطوبت در سطوح پایین جو همچنان شرایط برای تشکیل مه به خصوص در اوایل روز و در نواحی کوهستانی و مرطوب فراهم است و تا اوایل هفته آینده، دمای هوا در غالب نقاط استان تغییرات چندانی نخواهد داشت.

    وی با اشاره به میزان بارش‌های ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمانشاه، گفت: بیشترین بارش‌های طی شبانه روز گذشته برای سومار با ۳۲ میلیمتر، کرندغرب با ۲۸ میلیمتر و ثلاث باباجانی ۲۲.۸ میلیمتر به ثبت رسیده و شهر کرمانشاه نیز دارای ۱۰.۶ میلیمتر بوده است. https://www.mehrnews.com/news/5674541/سومار-دارای-بیشترین-بارش-بارش-برف-و-باران-در-کرمانشاه-ادامه-دارد

  28. منطقه ما بارش از ساعت ۵ عصر قطع شده بود ولی دوباره از ۶:۵۰ تا الان داره میباره با تگرگ البته تگرگ کم بود

  29. کد خبر: ۳۷۰۳۱۷۰تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۱ – ۱۷:۴۲
    همدان » اجتماعی
    شادی مردم همدان با بارش برف زمستان
    برای بار دوم در فصل زمستان مناطق مختلف استان به ویژه شهر همدان با بارش رحمت الهی سپید پوش شد و مردم با بارش این برف حسابی خوشحال شدند.

    به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز همدان؛ ۱۵ روز از آغاز فصل زمستان می‌گذرد و این بارش دانه‌های برف است که تن شهر را سپید پوش و مردم شهر همدان را از این نعمت الهی خوشحال و شکرگذار کرده است.

    برف که می‌بارد با خودش نشاط را به ارمغان می‌آورد؛ امروز هم در شهر همدان برف بارید و این بارش انرژی مثبتی به مردم شهر داد.

    https://www.iribnews.ir/fa/news/3703170/%D8%B4%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D9%87%D9%85%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D9%81-%D8%B2%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86

  30. اولین بارش برف زمستانی در سمنان
    بارش برف در اولین ماه از زمستان ، شهر سمنان را سفید پوش کرد. پس از سال ها بارش این نعمت الهی، امروز مردم شهر را خوشحال کرد . در مناطق سردسیر استان سمنان نظیر شهمیرزاد و مهدیشهر میزان بارش برف شدید تر بود و باعث شد تا مردم ساعاتی را با خانواده در این هوای برفی سپری کنند.
    عکاس : احمد امیراحمدی .. تاریخ : ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ – ۱۹:۳۶
    https://www.iribnews.ir/fa/news/3703307/اولین-بارش-برف-زمستانی-در-سمنان

  31. مشخص بود وعرض کردم فیروز اباد .سپیدان .ممسنی …بارشهای بالای ۴۰ میل رو دارند و هسته دوم بارش هم جنوب استان بود.که بارشهای خوبی نسبت به سیستم های قبلی داشتند..ولی بعضی مناطق مرکزی مثل شیراز ..توقع ۳۰ میل رو داشتم…سبستم بعدی هم همین مناطق باز بارشهای به نسبت بهتری دارند..‌..خیلی دلم میخاد شرق فارس هم بارشهای خوبی داشته باشند..چون واقعا احتیاج وکسری بارش دارند..

  32. بارشها به ساعات بعد از ظهر پنجشنبه موکول شد . شیراز از ساعت ۶ عصر تا الان نزدیک ۸ بصورت رگباری و گاهی ریز میبارد . البته غرب شیراز . ساعت شش و نیم رفتم فرودگاه ؛ انجا هم خوب بود . ببینیم تا ساعات ابنده سرکار خانم ارام میزان بارندگی را چقدر اعلام میکنند . ولی از شرق فارس طی تماسی که داشتم خبری نبود . انشالله سه شنبه جبران کند . یه حسی به من میگه سه شنبه برفی در پیش داریم . انشالله .

  33. سلام خدمت دوستان و استاد اسماعیلی از این جبهه که چیزی نصیب شهرستان اباده نشد ولی من خیلی زیاد به بارش برف در روز سه شنبه امیدوارم و طبق دادها بیشتر مناطق استان بارش برف خواهند داشت جناب اسماعیلی نظر شما برام خیلی مهم است اگر امکان دارد یک توضیح بدهید.ممنون :heart:

  34. کد خبر: ۳۷۰۳۱۵۰تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۱ – ۲۰:۰۷
    فارس » اجتماعی
    باران به رودخانه فهلیان جان دوباره داد
    بارندگی‌های سامانه اخیر سبب جاری شدن آب در رودخانه فهلیان در غرب فارس شد.

    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، بارش باران که از روز چهارشنبه در شمال غرب و غرب فارس آغاز شده است، موجب جاری شدن دوباره رودخانه فهلیان شد.
    بارش حدود ۵۰ میلی متری باران در شهرستان‌های رستم و ممسنی سبب شد که رودخانه فهلیان در این منطقه جان بگیرد.
    فهلیان رودخانه‌ای خروشان و دائمی است که از کوه‌های شهرستان سپیدان فارس و مناطق دشمن زیاری و جاوید ممسنی سرچشمه می‌گیرد و با عبور از این مناطق و زیر پل فهلیان در کنار روستایی به همین نام در شهرستان ممسنی، مرز مشترک شهرستان‌های رستم و ممسنی را تشکیل می‌دهد. https://fars.iribnews.ir/fa/news/3703150/%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%AF%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%81%D9%87%D9%84%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF

  35. ساعت ۷:۴۰ بارون قطع شد دوباره ولی ۵ دقیقه بعدش بارون واقعا دوباره شدت گرفته تا الان داره میباره خدایا شکر بارون رگباری میزنه یه دفعه شدید میزنه

  36. سلام اکثرا نقشه مجموع بارش دو سامانه رو گذاشته بودن، سامانه اول به دلیل فشار بیشتر روی غرب کشور و عراق و کویت و خلیج فارس فعالیت داشت، اگر نقشه های اول ببینید بارش ها هر روز که گذشت به سمت شرق کم رنگ تر شدن، باید ببینیم سامانه دوم چیکار میکنه احتمال داره جبران کنه

  37. سلام به نظر من سامانه روز سه شنبه خیلی خوب عمل خواهد کرد به خصوص مناطق شمالی فارس و بدون سروصدا و غول بودن .بیشتر هم بصورت برف :heart:

  38. درود اقا محمدرضا با این نقشه ها سامانه بعدی هم چیزخاصی نصیب مانمیشه وضعیت داره نگران کننده میشه امروز هم شاید درحد دومیل اونم همه جای شهرستان نه

  39. اجتماعی
    پنج شنبه, ۱۵ دی ۱۴۰۱ ۲۱:۲۴زمان مطالعه: ۲ دقیقه
    اعلام میزان بارش ها در فارس
    طبق اعلام هواشناسی فارس سامانه بارشی که از دیشب وارد استان فارس شده است تا ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه امروز، فیروزآبادی‌ها با ۴۷ میلی‌متر بیشترین سهم را از این سامانه بارشی داشته اند.
    به گزارش پیام خبر، بارندگی که از چهارشنبه ۱۴ دی‌ماه در فارس آغاز شد، تا ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه امروز، فیروزآبادی‌ها با ۴۷ میلی‌متر بیشترین سهم را از این سامانه بارشی داشته اند.

    این سامانه زمستانی، بارش ۴۶ و ۸ دهم میلی متری باران در نورآباد ممسنی و ۴۳ و ۶ دهم میلی متری باران و ۲ سانتی متری برف را نصیب سپیدانی‌ها کرده است.

    شیرازی‌ها تا کنون شاهد بارش ۴ و ۵ دهم میلی متری باران بوده اند.

    بر این اساس شهرک گلستان شیراز با ۱۰ و شهرستان شیراز هم با ۴/۵ میلی متر در رتبه های بعدی میزان بارندگی قرار دارند.

    همچنین در شهرستان های آباده، اقلید، خرم‌بید ، لارستان و نی ریز بارش باران به ثبت نرسیده است.

    در مقایسه میزان بارندگی سال زارعی که در ۳۳ ایستگاه به ثبت رسیده است، سپیدان با ۲۶۷ میلی متر در صدر قرار دارد، نورآباد ممسنی با ۲۵۰، کازرون با ۲۴۹، شهرک گلستان شیراز با ۲۱۲ میل و شیراز هم با ۱۴۴ میلی متر در جایگاه بعدی میزان بارندگی در سال زارعی که از مهر ماه ۱۴۰۱ اغاز می شود، قرار دارند.

    منطقه فورگ داراب با ۱۴ و لارستان هم با ۱۸ میلی متر کمترین بارش در سال زارعی داشته اند. . نوراباد ۵۰ میلیمتر و فیروز اباد هم ۵۰ میل باریده

  40. تهران تا فردا شب برفی خواهد بود
    مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید از روز شنبه خبر داد و گفت: فردا تا پایان شب تهران برفی است.
    تهران تا فردا شب برفی خواهد بود
    آقای صادق ضیائیان گفت:بارش برف در تهران تا فردا ادامه خواهد داشت و گستره بارش ها از فردا به سمت شرق کشور هدایت می شود و همواره طی هفته آینده شاهد چند سامانه بارشی پر قدرت خواهیم بود.

    به‌گفته مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی، هشدار سطح نارنجی برای بارش برف و کولاک در نواحی غربی کشور صادر شده و همواره احتمال انسداد مسیر و آبگرفتی معابر وجود دارد؛ بنابراین احتیاط و برنامه ریزی لازم در این بخش را در دستگاه ها در دستور کار خود قرار دهند.

    او می‌گوید: فردا در مناطق جنوبی کشور بارش باران همراه با رگبار و رعد و برق خواهد بود و شمال غرب، غرب و ارتفاعات البرز مرکزی رگبار پراکنده باران و برف پیش بینی می شود.

    ضیائیان گفت: روز شنبه برای مناطق جنوب شرقی و برخی مناطق شمال غربی کشور بارش باران پیش بینی می شود و از اوایل شب شنبه با شمالی شدن جریانات بر روی دریای خزر بارش ها از غرب آغاز خواهد شد .https://www.bultannews.com/fa/news/810009/%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%AF%D8%A7-%D8%B4%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حمایت مالی
تومان