برای اینکه مطمئن شوید جداول پیش بینی به روز هستند حتما بعد از بارگذاری سایت یکبار صفحه را رفرش کنید ، دقت کنید که چندین بار وارد شدن به سایت با رفرش (به روز آوری) متفاوت است و می بایست سایت را رفرش کنید تا از به روز بودن تصاویر اطمینان حاصل کنید.
خانه » پیش بینی هوای قره ضیاءالدین
برای اینکه مطمئن شوید جداول پیش بینی به روز هستند حتما بعد از بارگذاری سایت یکبار صفحه را رفرش کنید ، دقت کنید که چندین بار وارد شدن به سایت با رفرش (به روز آوری) متفاوت است و می بایست سایت را رفرش کنید تا از به روز بودن تصاویر اطمینان حاصل کنید.








هواشناسی کازرون
|
ورود به بخش پرسش و پاسخ - نقشه های 16 روزه بارش جی اف اس با تفکیک 6 ساعته و روزانه بروزرسانی میشود |
در سایت ثبت نام کنید و از مزایای سایت استفاده کنید:
5 پاسخ
بارش قره ضیاءالدین از ساعت ۹:۰۰ یکشنبه ۳ مرداد ۹۵ تا ساعت ۹:۰۰ دوشنبه ۴ مرداد ۹۵ معادل ۰٫۲ میلیمتر در ایستگاه سینوپتیک قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش از ساعت ۹:۰۰ دوشنبه ۴ مرداد تا ۹:۰۰ سه شنبه ۵ مرداد ۹۵ در قره ضیاءالدین معادل ۰٫۱ میلیمتر ثبت شد
بارش از ساعت ۹:۰۰ دوشنبه ۴ مرداد تا ۹:۰۰ سه شنبه ۵ مرداد ۹۵ در قره ضیاءالدین معادل ۰٫۱ میلیمتر ثبت شد
بارش قره ضیاءالدین از ساعت ۹:۰۰ سه شنبه ۵ مرداد ۹۵ تا ۹:۰۰ چهارشنبه ۶ مرداد ۹۵ معادل ۰٫۴ میلی متر در ایستگاه قره ضیاء الدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵۰۵۱۱ معادل ۰٫۰۱ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵۰۶۲۷ معادل ۰.۸ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵۰۶۲۸ معادل ۶.۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵۰۷۰۱ معادل ۰.۴ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۷/۲۵ معادل ۱.۳ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۷/۲۸ معادل ۳.۱ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۷/۲۹ معادل ۱.۳ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۸/۰۴ معادل ۱۰.۵ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۸/۰۵ معادل ۱۲.۷ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۸/۰۶ معادل ۲.۱ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۸/۰۷ معادل ۰.۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۸/۰۸ معادل ۹.۵ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۸/۰۹ معادل ۰.۳ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۸/۱۰ معادل ۲.۹ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۸/۱۱ معادل ۱.۱ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۸/۱۲ معادل ۳ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۸/۱۳ معادل ۰.۴ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۹/۱۱ معادل ۰.۳ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۹/۱۲ معادل ۱.۳ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۹/۱۳ معادل ۰.۴ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۹/۱۶ معادل ۵.۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۹/۱۷ معادل ۰.۱ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۹/۲۵ معادل ۱۱.۹ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۹/۲۶ معادل ۰.۴ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۰۹/۲۷ معادل ۰.۵ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۰/۰۵ معادل ۶.۳ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۰/۰۶ معادل ۰.۴ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۰/۱۱ معادل ۰.۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۰/۱۵ معادل ۰.۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۰/۲۷ معادل ۰.۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۱/۰۲ معادل ۳.۴ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۱/۰۷ معادل ۱ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۱/۰۹ معادل ۵.۶ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۱/۱۱ معادل ۱.۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۱/۱۲ معادل ۶.۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۱/۱۴ معادل ۶.۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۱/۲۲ معادل ۰.۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۱/۲۴ معادل ۰.۳ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۱/۲۶ معادل ۴.۵ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۱/۲۷ معادل ۰.۹ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۲/۰۵ معادل ۰.۰۱ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۲/۱۵ معادل ۰.۲ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۲/۲۲ معادل ۱ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۲/۲۵ معادل ۱ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۵/۱۲/۲۷ معادل ۱۵.۴ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.
بارش ۲۴ ساعت گذشته قره ضیاءالدین تا ساعت ۹:۰۰ ۱۳۹۶/۰۱/۰۱ معادل ۱.۷ میلی متر در ایستگاه هواشناسی قره ضیاءالدین ثبت شد.